PITKÄKESTOISIAASIAKASSUHTEITA

Yhteistyökumppanisi

79 % asiakkaistamme on tehnyt yhteistyötä kanssamme yli 10 vuotta, eli puheemme pitkistä asiakassuhteista on totta. Yli sadan vuoden kokemuksen ja laaja-alaisen osaamisen myötä autamme asiakkaitamme kehittämään toimintasuunnitelmia, jotka kattavat sekä valikoiman, toimitukset että markkinoinnin. Tämän ansiosta 49 % asiakkaistamme on kysyttäessä sanonut, että lisäämme heidän kannattavuuttaan 5 % joka vuosi.

Laajan valikoiman ja tehokkaan logistiikan avulla voimme tukea toimintaanne myös monella muulla osa-alueella.

DIGITAALISETPALVELUT

B2B-asiakkaille suunnatun kyselyn mukaan digitalisoinnin suurimpana houkuttimena ovat hallinnoinnin yksinkertaistaminen ja myynnin tehostaminen. Tarjoamme digitaalisesti käyttöönne yli 50 000 tuotetta 500 vahvalta tavaramerkiltä ilman monimutkaisia tai aikaa vieviä työvaiheita. Me päivittämme, muutamme, muokkaamme, ryhmittelemme, integroimme ja siirrämme kaikki tarvittavat tiedot.

MYYNTI JAMARKKINOINTI

Kaikki tietävät, että ammattitaitoisen markkinoinnin tekeminen on kallista ja että kampanjointi vie aikaa. Me tarjoamme erityyppisiä markkinointimateriaaleja, järjestämme kampanjoita ja luomme myymäläkonsepteja, jotka lisäävät myyntiä.

MYYMÄLÄNÄKYVYYS

Verkkokauppojen keskinäinen kilpailu kiihtyy, ja siksi houkutteleva ostokokemus ja oikean tuotteen helppo löytäminen on myymälöissä yhä tärkeämpää. Samalla on ajateltava kannattavuutta ja varmistettava, että hyllyillä on esillä ”oikeat” tuotteet hyvin sijoiteltuna. Tämän vuoksi suunnitteluapumme kattaa kaiken yksittäisistä hyllykartoista kokonaisiin myymäläkonsepteihin, joissa tuotteisto sijoitellaan strategisesti parhaan asiakaskierroksen saamiseksi. Ratkaisut mukautetaan täysin jälleenmyyjän omien tarpeiden mukaan.

KOULUTUS

Nykyaikaisilla asiakkailla on useita tieto- ja ostokanavia, ja ostotapahtumalta odotetaan yhä enemmän sujuvuutta. Ilman hyvää tukea myyjien on vaikea pysyä askeleen edellä asiakkaitaan ja tarjota jälkimarkkinointia osaamisen, neuvonnan ja jälkimarkkinoinnin avulla.